Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1/8/2016

“Visions i emocions” les pintures de Bonet Subirats aquest mes d’agost a Manlleu

L’artista manlleuenc Josep Bonet Subirats exposarà del 6 al 28 d’agost a la sala d’exposicions de Can Puget. El visitant podrà gaudir de 15 obres de gran format realitzades amb acrílic i tècnica mixta i també d’obres de petit format

Visions & Emocions és el títol de l’exposició dels darrers treballs de l'artista manlleuenc Josep Bonet Subirats, unes visions properes a la vida quotidiana plenes d'emocions i continguts personals. 

El visitant podrà gaudir de 15 obres de gran format realitzades amb acrílic i tècnica mixta i també d’obres de petit format. Totes les obres són de l’any 2016. 

Josep Bonet Subirats compleix 20 anys de trajectòria dedicats exclusivament a la pintura i exposa a Manlleu, coincidint amb la Festa Major de la ciutat. L’exposició es podrà visitar a la sala d’exposicions de Cna Puget del 6 al 28 d’agost de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre. Els dies 15 i 16 d’agost, Festa Major, també estarà obert de 6 a 8 del vespre. 

Per a més informació, visiteu el lloc web: http://www.bonetsubirats.com/ Podeu contactar amb l’artista Josep Bonet Subirats al 610 256 538.

 

Josep Bonet Subirats: Vaig néixer a Manlleu (Barcelona) l’estiu de 1965. Ja de petit vaig començar a sentir curiositat per tot allò que feia referència a l’art. De fet, el meu pare n’era afeccionat i les parets de casa estaven reblertes de pintures. Va germinar en mi una forta atracció per les arts plàstiques i per altres disciplines artístiques, tot i que la música m’ocupà l’etapa de l’adolescència. 

Vaig començar els estudis d’ Arts Aplicades a la Llotja de Barcelona, especialitzant-me en el dibuix publicitari. Tanmateix, amb el transcurs del temps l’atracció per la pintura anà augmentant i des d’aleshores no he deixat mai de pintar. 

La meva obra parteix d’una realitat que es va desfent i distorsionant al llarg del procés creatiu, però al mateix temps disposa d’un traç definit i de fàcil comprensió, seguint la meva primera impressió de la realitat. Qualsevol moment és bo per cercar una idea; passejant pel carrer, prenent-me un cafè, fixant-me en el ritme i el moviment de les escenes quotidianes. S’estableix una forta connexió amb l’entorn que m’envolta de formes, colors, contrastos... És aquí on flueixen les meves fonts d’inspiració. 

He exposat i ho segueixo fent a Catalunya, a la resta de l'estat espanyol i a diferents llocs de l’estranger. La meva obra forma part de moltes col•leccions particulars d’arreu del món.


Data de modificació: 01/08/2016 14:02:41

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter