Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

13/2/2018

Oberta la convocatòria del 13è Concurs de Dibuix Manga de Manlleu 2018

Des del 15 de gener i fins el 15 de març es podran lliurar les obres candidates als premis del Concurs de Dibuix Manga de Manlleu, que enguany arriba a la seva 13a edició.

Des del passat 15 de gener està oberta la convocatòria i el termini de presentació d'obres per participar en el 13è Concurs de Dibuix Manga de Manlleu. Com cada any, hi ha premis en metàl·lic, lots de manga i anime, vals de regal, entrades pel Saló del Manga de Barcelona i abonaments pel Festival Nits de Cinema Oriental.  


En el Concurs Manga de Manlleu convidem a petits i grans artistes a participar, i mostrar el seu talent de dibuix al món. Si tens ànima de mangaka, o senzillament t'agrada dibuixar, t'animen que participis. Esperem la teva il·lustració! Les bases del concurs les pots trobar a www.concursmanga.com i a www.facebook.com/ConcursManga.          

El Concurs de Dibuix Manga de Manlleu està organitzat per l'Estudi Tres Llunes i l'Ajuntament de Manlleu - Servei de Joventut. El concurs compta amb el suport de La Font 23, Mimcord, Ficomic, Norma Editorial, Panini Comics, Selecta Vision, Nits de Cinema Oriental, Vicens Piera, Kritic Còmics, Japanzone.cat i l'Escola Joso entre d'altres. 

La cerimònia d'entrega de premis tindrà lloc el dissabte 21 d'abril, a les 18:30 h, a la sala d'exposicions de Can Puget. Més endavant es detallarà el programa d'actes.     


Des de l'organització del concurs comenten que "a la llarga, ens agradaria convertir el Concurs de Dibuix Manga de Manlleu en un referent de la ciutat, com ho és per exemple el Festival de Cinema de Muntanya per Torelló", o el Saló del Manga de Barcelona.

Més informació: www.facebook.com/ConcursManga / www.concursmanga.com         

 

 

Manlleu, febrer de 2018


Imatges relacionades

180119 concurs_manga

Documentació adjunta

Data de modificació: 13/02/2018 11:28:54

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter