Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/2/2018

A partir del dijous 15 de febrer participa a l'enquesta per decidir on destinar els diners recaptats en la subhasta de quadres de l’Ajuntament de Manlleu

Enguany la subhasta de quadres va recaptar 1.150 euros que es destinaran al projecte social més votat: Banc d’Aliments El Sarró, beques menjador del Centre de dia Josep Roqué o compra de llibres per a centres escolars de Manlleu. Es podrà participar votant a www.manlleu.cat entre el 15 de febrer i el 15 de març.

El passat mes de desembre es va realitzar la 2a subhasta de quadres de propietat municipal en la que es va posar a subhasta 65 obres entre pintures i dibuixos. Hi van assistir 18 persones, es van adquirir un total de 19 obres i l’ajuntament va obtenir uns ingressos de 1.150 euros. 

L’Ajuntament de Manlleu tornarà a destinar aquests diners a una iniciativa social i proposa a tothom qui ho vulgui que participi fins el 15 de març escollint a quin dels 3 projectes socials que es detallen a continuació volen que vagin a parar aquests diners. Els tres projectes proposats són: 

  • Banc d’Aliments d’El Sarró.
  • Beques menjador del Centre de dia Josep Roqué.
  • Compra de llibres per a centres escolars de Manlleu. 

L'ajuntament es compromet a destinar els diners al projecte que hagi obtingut més suports en aquesta enquesta. Estarà oberta des del dijous dia 15 de febrer i fins el 15 de març, serà online i s’hi pot accedir des de la web municipal www.manlleu.cat 


Imatges relacionades

180212 subhasta

Data de modificació: 12/02/2018 13:31:14

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter