Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/2/2018

Manlleu contracta 21 persones en el marc del Programa de Treball i Formació

La finalitat del programa és fomentar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i millorar les seves capacitats d’adaptació al canvi, la seva qualificació i competències professionals, mitjançant l’adquisició d’experiència laboral. Les persones contractades han estat prioritàriament persones de més de 45 anys.

L’Ajuntament de Manlleu ha contractat 21 persones aturades en el marc del Programa Treball i Formació a través de les línies PANP, PRMI i DONA. Les persones contractades han estat prioritàriament persones de més de 45 anys. Aquest programa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu va iniciar-se el passat 29 de gener. 

La finalitat del programa és fomentar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i millorar les seves capacitats d’adaptació al canvi, la seva qualificació i competències professionals, mitjançant l’adquisició d’experiència laboral. Durant els mesos de durada, es duran a terme projectes relacionats amb serveis a les persones, neteja, medi ambient, manteniment d’edificis municipals, consergeria, auxiliars de la llar, mediació i gestió administrativa. Per tal d’executar els projectes de plans d’ocupació s’han formalitzat contractes d’obra i servei d’una durada de 6 i 12 mesos a jornada complerta.

El Programa de Treball i Formació és cofinançat per l’Ajuntament de Manlleu per una banda, i per la Generalitat (SOC), Ministerio de Empleo y Seguridad Social i Fons Social Europeu per l’altra, fent-se càrrec dels sous dels participants.


logos subUnió Europea Fons social europeu


Imatges relacionades

Escut Ajuntament de Manlleu

Data de modificació: 26/02/2018 17:30:22

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter