Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/2/2018

Un total de 34 nois i noies assisteixen als tallers d’higiene bucodental del Centre Obert Tripijoc

Durant els dies 31 de gener i 1 de febrer al Centre Obert Tripijoc, personal d’odontologia i auxiliars d’infermeria del CAP de Manlleu, van explicar amb un llenguatge planer com es reconeixen els diferents tipus de càries i les mesures que cal prendre tant per prevenir com per solucionar el problema

Des de fa uns anys ,tant a nivell assistencial com des dels centres educatius s’ha detectat un augment dels casos de càries en infants i joves. Per aquest motiu durant els dies 31 de gener i 1 de febrer al Centre obert TRIPIJOC, personal d’odontologia i auxiliars d’infermeria del CAP de Manlleu, van explicar amb un llenguatge planer com es reconeixen els diferents tipus de càries i les mesures que cal prendre tant per prevenir com per solucionar el problema quan es presenta, incidint especialment a millorar hàbits de conducta i d’alimentació. 

Un total de 34 nois i noies entre els dos grups (de grans i petits) van participar en aquests tallers. L’any passat es va valorar molt positivament l’experiència, i amb la col·laboració del CAP de Manlleu se li vol anar donant continuïtat.

 


Imatges relacionades

180207 taller_bucodental

Data de modificació: 08/02/2018 12:07:15

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter