Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

29/12/2017

Manlleu celebra la XXXI Exposició de motos clàssiques i vehicles antics

L’exposició serà el diumenge dia 7 de gener a partir de les 9 del matí. Enguany s’arriba també a la 8a Trobada de Strombers i 9a Especial Sanglas de Manlleu.

Aquest any s’arriba a la 31a edició, 31 anys de sortides de motos clàssiques amb origen a la Fira de Reis. Amb aquesta trobada es pretén mantenir la il·lusió de la restauració i manteniment dels vehicles clàssics, que són patrimoni històric de la nostra societat.

Des de la organització s’ha intentat anar incorporant novetats i innovacions a la trobada, es fa la trobada de Sanglas, moto emblemàtica a la nostra ciutat, i dels cotxes Citroën Stromber, vehicles de gran personalitat en aquest món del vehicle clàssic. Ambdues activitats, Strombers i Sanglas, han ajudat a donar més prestigi a la trobada de clàssics de Manlleu

El proper diumenge, dia 7 de gener, els vehicles clàssics estaran exposats a la plaça Fra Bernadí des de les 9 del matí i els participants i acompanyants, podran esmorzar a la sala d’exposicions de Can Puget, tot fent un intercanvi d’impressions i parlant sobretot del món dels clàssics. Després d’esmorzar, es dirigiran a la plaça a engegar els vehicles, i els mateixos propietaris explicaran la història del seu vehicle. 

Esperem que continuem gaudint del clàssic, de la primera de l’any, i del ral·li del fred, com és coneguda la prova del Clàssic de Manlleu.

Més informació: Amics Motor Clàssic Manlleu. Joan Estrada Gil / 659895108


Imatges relacionades

171229 clàssics_expo

Data de modificació: 29/12/2017 11:13:50

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter