Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

21/11/2017

Concert solidari amb Alegria Cor Gospel de Figueres, a Manlleu

El concert, organitzat per L’Església Evangèlica Baptista de Manlleu, serà el dissabte dia 2 de desembre a les 6 de la tarda a l’Espai Rusiñol de Manlleu. Els beneficis obtinguts de la venda de les entrades es destinaran al Sarró, Manlleu Aliments Solidaris.

L’Església Evangèlica Baptista de Manlleu organitza, per quart any consecutiu, el Concert Solidari de gospel a Manlleu. Enguany Alegria Cor Gospel de Figueres, amb la direcció de Judit Cortés Puig, serà el grup que oferirà el concert el dissabte dia 2 de desembre a l’Espai Rusiñol de Manlleu. 

Els beneficis obtinguts amb la venda d’entrades seran lliurats al Sarró, el banc d’aliments de Manlleu que fa 4 anys que està en funcionament i que dóna aliments a més de 300 famílies. 

Les entrades tenen un preu de 5€ i ja estan a la venda a l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu, carrer Montseny 6, de dilluns a divendres de 10 a 12h i de 17 a 19h i el diumenge de 9 a 13h. Aquesta edició presenta la possibilitat de la fila 0, iniciativa que permet a les persones que no poden anar al concert, però que volen col·laborar, pagar igualment els 5 euros d’entrada. 

Més informació: www.eebmanlleu.wordpress.com

 


Imatges relacionades

171121 gospel_solidari

Data de modificació: 21/11/2017 11:30:16

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter