Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/11/2017

Celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus a Manlleu

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, del 18 al 26 de novembre tindran lloc a Manlleu diverses activitats: un taller de reparació i reutilització de mobles, el taller de “Bossarretes” (de samarreta vella a bossa de la compra) i el “Deixallibres”.

L'objectiu d’aquesta setmana, que es celebrarà a tot Europa del 18 al 26 de novembre i que enguany arriba a la 9a edició, és donar a conèixer mesures per reduir la generació de residus.

Dissabte 18 de novembre d’11 a 13h, sota l’eslògan “Donem-li una nova vida!”, que fa referència al concepte d’allargar la vida útil dels objectes, es durà a terme un taller de reparació i reutilització de mobles a El Taller (C/de la Borina, núm 30) ofert per la Diputació de Barcelona i una jornada de portes obertes “Benvingood Day” a la Deixalleria Municipal.

El dissabte, 25 de novembre, tindrà lloc al  Mercat Municipal un taller de “Bossarretes” o de com es pot reutilitzar una samarreta vella per convertir-la en una bossa per anar a comprar. La dinamització d’aquest taller anirà a càrrec de l’espai “Tu no ho llencis!” que organitza durant tot l’any tallers de sensibilització i el dinar d’aprofitament “Dinar de llençats” .

Durant tota la setmana també estarà en funcionament el “Deixallibres”. Aquesta idea s’inspira en el “bookcrossing” o “Passallibres”, un sistema d’intercanvi de llibres que permet posar, els llibres, a l’abast dels amants de la lectura.

Els 3 punts habilitats per trobar-hi llibres són el Casal Cívic Frederica Montseny, la Deixalleria i el Mercat Municipal.


Imatges relacionades

171113 reparació_mobles
171113 deixallibres

Data de modificació: 13/11/2017 13:41:19

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter