Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

31/10/2017

15 anys de Festival de Curtmetratges de Manlleu

Del 7 al 12 de novembre es podran veure els curts seleccionats a l’Espai Rusiñol, de Manlleu. Enguany s’han rebut 1.956 curtmetratges de procedències molt variades: Cuba, Alemanya, Estats Units, Iran, Bulgària, França o Romania, per citar-ne algunes.

Aquest any el Festival de Curtmetratges de Manlleu arriba a la seva 15a edició. Els organitzadors comenten que “I hi arribem amb tota la il·lusió! Seguim convençuts que la cultura és un element fonamental de la vida d’una ciutat com Manlleu, i que tots hem de posar el nostre gra de sorra per fer-la possible”. 

El nombre de curtmetratges participants augmenta en cada nova edició, si l’any passat parlàvem de més de 1.800 curtmetratges, enguany se n’han rebut 1.956, fet que confirma la bona salut del Festival. Les procedències han estat molt variades: Cuba, Alemanya, Estats Units, Iran, Bulgària, França o Romania, per citar-ne algunes. 

Com cada any, la competència serà dura, però la responsabilitat de triar el millor curtmetratge recau en un jurat expert, aquest any conformat pels realitzadors Marc Parramon i Manuel Domínguez, i per Joan Frigola, director del departament de Comunicació de la UVic.

Del 7 al 12 de novembre els millors curts del món us esperen a l’Espai Rusiñol! (carrer Rusiñol, 56 de Manlleu). 

Consulteu la programació dels diferents dies a: http://www.manlleufilmfestival.com / info@manlleufilmfestival.com

 


Imatges relacionades

171027 festival_curts

Data de modificació: 03/11/2017 13:17:09

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter