Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

25/10/2017

Ple extraordinari urgent per aturar l'aplicació de l'article 155 del 24/10/2017

Ahir, dimarts 24 d’octubre, es va convocar un ple extraordinari urgent.  Es justifica la convocatòria d’aquesta sessió extraordinària urgent del Ple, per la voluntat anunciada per part de l’Estat Espanyol d’iniciar l’aplicació de l’article 155 de la Constitució i la necessitat d’emetre un posicionament abans de l’aprovació de les mesures per part del Senat. 

La moció posada a debat es pot consultar a: http://www.manlleu.cat/pl3/descobrir/noticies/id572/convocatoria-de-sessio-extraordinaria-urgent-del-ple-de-l-ajuntament.htm  

S’aprova per unanimitat: 

1. Pronunciament del Ple sobre la urgència de la sessió

 

S’aprova amb els vots a favor d’ERC, PDeCAT, CUP, MES, ICV i N/A i l’abstenció del PSC:

2. Moció per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya

Es va procedir a la votació dels acords per separat i finalment es va fer la votació global. Votació per punts acordats:

 

ACORDS

A FAVOR

EN CONTRA

ABSTENCIÓ

Manifestar el suport al Govern de Catalunya i al Parlament per fer efectiu el mandat popular del passat 1 d'Octubre en els termes que estableix la Llei del Referèndum d'Autodeterminació i la Llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República aprovades pel Parlament de Catalunya.

ERC, PDeCAT, CUP, MES,

ICV, N/A

 

PSC

Condemnar la violació de drets fonamentals a Catalunya a través de les mesures repressives aplicades per l’Estat espanyol contra la població i les institucions catalanes.

 

ERC, PSC, PDeCAT, CUP,

MES, ICV, N/A

 

 

Instar el Govern espanyol i els partits que li donen suport a aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya que ja estan portant a terme i que volen reblar amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola.

 

ERC, PSC, PDeCAT, CUP,

MES, ICV, N/A

 

 

Comunicar aquest acord al President de la Generalitat de Catalunya, a la Presidenta del Parlament de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis, a l’Associació de Municipis per la Independència, al Govern espanyol i als grups polítics del Parlament de Catalunya.

ERC, PSC, PDeCAT, CUP,

MES, ICV, N/A

 

 

 

 


Imatges relacionades

Escut Ajuntament de Manlleu

Data de modificació: 25/10/2017 12:00:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter