Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

17/10/2017

Un esmorzar amb empreses i amb Josep M. Canyelles, coordinador de Respon.cat, obrirà la campanya Manlleu, territori socialment responsable

La campanya pretén implicar les empreses i comerços més compromesos amb la Responsabilitat Social, amb l’objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l’RSE al municipi.

L’Ajuntament de Manlleu posa en marxa la campanya “Manlleu, territori socialment responsable” per apropar a les empreses, comerços i ciutadania els valors del desenvolupament sostenible. S’introduirà una nova mirada per buscar l'equilibri entre els aspectes econòmics, socials, ambientals i culturals locals, amb l'objectiu d'aconseguir una millor qualitat de vida per a la ciutadania i per a la resta d'agents implicats. 

La iniciativa respon a la idea de transmetre els avantatges i beneficis de ser un “territori socialment responsable”, un objectiu que s'ha proposat l'Ajuntament de Manlleu, amb la col·laboració de Suara Cooperativa, Respon.cat i la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Manlleu (de la qual Suara també és membre). La Xarxa agrupa entitats, empreses i persones que des de l’acció aposten per iniciatives que promouen els valors de l’economia social i solidària. 

La campanya inclourà dues activitats que es realitzaran durant el mes de novembre: Un esmorzar amb empresaris de la població, el proper 9 de novembre, que comptarà amb una ponència a càrrec de Josep Maria Canyelles (Coordinador de Respon.cat). I un cafè amb Manlleu Associació de Botiguers (MAB), el 30 de novembre, on s’oferirà també una xerrada protagonitzada pel periodista Josep Mª Flores, vinculat a la campanya “Canviem el Xip de Vilafranca”. 

Per tancar la campanya Manlleu, territori socialment responsable, el 14 de desembre tindrà lloc la signatura del manifest “Territoris Socialment Responsables”. Aquest manifest es va proclamar el passat mes de juny a Vilanova i la Geltrú, en el marc d’un seminari, que va comptar amb la participació de cent organitzacions compromeses amb el territori i el desenvolupament sostenible, entre les quals hi havia l’Ajuntament de Manlleu. El document recull el compromís de fer créixer la responsabilitat social en els territoris per fer una Catalunya socialment responsable. Gràcies a la cooperació d’administracions públiques, empreses, centres educatius, entitats socials i d'altres agents, es vol avançar de forma corresponsable cap a un territori més inclusiu i socialment actiu.


Imatges relacionades

171017 xerrades_xerrades_territori_responsable

Data de modificació: 17/10/2017 10:09:30

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter