Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

21/9/2017

Dilluns 25/09 a les 12:30h es farà el sorteig d’horts

El sorteig públic es farà el dilluns 25 de setembre a 2/4 d’1 a la sala de plens de l’Ajuntament de Manlleu (2a planta) i servirà per conèixer quines persones i entitats tindran algun dels 95 horts municipals durant els propers quatre anys.

L’Ajuntament de Manlleu compta amb quatre zones d’horta municipal: Can Sangles, la Platja del Dolcet, la Coma i Can Ramisa amb un total de 95 horts i una zona de taules de cultiu adaptades per a la ciutadania. La totalitat d’aquests horts estan adjudicats però les llicències finalitzen a mitjans de novembre i per això a principis d’estiu es va obrir la convocatòria de presentació de sol·licituds.

Els horts s’ofereixen a persones majors d’edat, centres educatius i entitats i el termini de presentació de sol·licituds va finalitzar el dia 7 d’agost. El proper dilluns 25 de setembre a les 12:30h a la sala de plens de l’Ajuntament (2a planta) es farà el sorteig públic de parcel·les d’hort.

En total s’han rebut 89 sol·licituds i se n’han exclòs 13 perquè no complir algun aspecte de les bases de la convocatòria. Ja que quedaran parcel·les vacants, després del sorteig se’n farà un altre per adjudicar aquestes parcel·les a les persones inicialment excloses.

Si alguna persona o entitat nova està interessada a tenir un hort cal que s’adreci al servei de medi ambient de l’ajuntament (93 850 66 66, ext. 20120; mediambient@manlleu.cat) per conèixer la disponibilitat de parcel·les a cada zona.  


Imatges relacionades

Horts platja del Dolcet

Data de modificació: 21/09/2017 13:58:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter