Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

19/9/2017

Manlleu celebra la 11a bicicletada familiar “Pedala 2017”

La bicicletada “Pedala 2017” serà el diumenge 24 de setembre. L’activitat s’emmarca en la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que es celebra del 16 al 22 de setembre.

Com a acte lúdic i reivindicatiu, dins dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, l’ajuntament i XARXAMPA organitzen l’onzena edició de la pedalada contra el canvi climàtic. 

Enguany, la pedalada pren el lema ”Mobilitza’t per un aire més net”. Com en les edicions anteriors, la bicicletada s’ha pensat com una activitat familiar gratuïta i apta per a tots els públics. La sortida es farà a les 10h davant del Museu del Ter i el recorregut serà de 5 km, al llarg del passeig del Ter i fins a arribar a la Platja del Dolcet. Allà es farà una breu parada on s’entregarà un obsequi, proporcionat per la Generalitat de Catalunya, a tothom qui participi. A continuació, es retornarà a la plaça Fra Bernardí on es finalitzarà la bicicletada i es servirà un entrepà. 

Les inscripcions són gratuïtes i es faran mitja hora abans d’iniciar la bicicletada. Animeu-vos a participar, el medi ambient és cosa de tots! 

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema europeu ‘Mobilitza’t intel·ligent. Economia potent.’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem. 

Per a més informació de la bicicletada, adreceu-vos al Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament mediambient@manlleu.cat 


Imatges relacionades

170919 pedala2017

Data de modificació: 19/09/2017 14:13:38

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter