Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/9/2017

3a edició de la 4xM en el marc d’una Festa de l’Esport plena de propostes lúdiques i esportives

La festa de l’Esport serà el proper dissabte dia 16 de setembre. S’han programat activitats des de les 4 de la tarda fins a les 9 del vespre i en el transcurs de la festa es farà el lliurament dels guardons al Mèrit Esportiu.

El proper dissabte 16 de setembre, la plaça Fra Bernadí acollirà una nova edició de la Festa de l’Esport manlleuenc. Des de les 4 de la tarda i fins les 9 del vespre es podrà gaudir de diferents propostes lúdiques i esportives, a més de comptar amb la presència d’entitats, centres esportius i comerciants. 

A la Festa de l’Esport d’enguany destaquen els actes atlètics lligats a la tercera edició de la Marató per Relleus solidària 4xM, organitzada pel Club Olímpic Manlleu i Òptica Torrents, que aquest any s’organitza conjuntament amb Osonament, entitat a la que es dedicarà la recaptació d’aquesta edició. 

A partir de les 4 de la tarda se celebrarà la Mini-marató infantil amb tres categories diferents, mentre que a les 5 de la tarda serà el torn dels grans, amb la Marató per Relleu Solidària amb Osonament.

Per inscriure’s a la cursa atlètica o per a més informació:  www.4xm.cat 

A més dels actes atlètics, també es podrà gaudir durant tota la tarda de diferents activitats esportives i lúdiques a la mateixa plaça Fra Bernadí: Tastet d’esports, circuit de bicis, tirolina, inflables, escalada a les tres creus, activitats dirigides pels gimnasos de Manlleu,... totes elles obertes a tothom. 

Un dels actes importants d’aquesta Festa de l’Esport serà l’entrega dels guardons al Mèrit Esportiu. Any rere any l’Ajuntament de Manlleu entrega aquests premis a aquells equips, clubs i esportistes que han assolit èxits esportius en la darrera temporada. També es fa entrega d’un guardó a persones vinculades al món de l’esport local a proposta dels mateixos clubs i associacions. L’entrega està prevista a les 6 de la tarda a la carpa principal, ubicada a la mateixa plaça Fra Bernadí. 

El diumenge dia 17, la Penya Barcelonista de Manlleu també es sumarà als actes organitzats amb motiu de la Festa de l’Esport  amb la sisena caminada popular. Les inscripcions es faran el mateix dia a partir de les 8:30 del matí, al local de la Penya (carrer St Jaume, 19), punt de sortida de la caminada, i tindran un preu de 5 € que inclou esmorzar i obsequi.  

La Diada de l’Esport està organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manlleu, juntament amb les entitats i associacions esportives locals, i pretén ser una mostra i reconeixement a l’activitat física i esportiva que es realitza a Manlleu al llarg de l’any, i on hi intervenen i hi conflueixen diferents actors, tant públics com privats.


Imatges relacionades

170906 act 4xm
170906 festa esport
170916 4xm

Data de modificació: 12/09/2017 12:36:00

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter