Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

30/8/2017

Manlleu fa una oferta conjunta d’activitats extraescolars de les escoles i centres de secundària

L’oferta conjunta d’activitats és fruit del treball de col·laboració entre totes les AMPA, els centres educatius i l’ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’objectiu del projecte és que cada alumne/a es pugui inscriure a qualsevol activitat extraescolar, sigui del seu centre o no.

Aquest curs 2017-18 Manlleu inicia un procés d’obertura de les activitats extraescolars de les escoles i centres de secundària. L’objectiu del projecte és que cada alumne/a es pugui inscriure a qualsevol activitat de qualsevol escola, si és del seu interès i de la seva família.

 La finalitat d’aquest projecte és enriquir el temps no lectiu dels infants de la ciutat i, al mateix temps, afavorir la coneixença i la convivència entre alumnes de diferents centres de Manlleu i les seves famílies. 

El treball conjunt de col·laboració entre els centres, les AMPA i l’Ajuntament de Manlleu permet oferir un ventall ampli i divers d’activitats extraescolars obertes a tots els infants de Manlleu, i els proporciona unes oportunitats educatives més àmplies i enriquidores. 

A la web de l’ajuntament ja hi podeu trobar el catàleg informatiu amb tota l’oferta d’activitats de les escoles, amb el detall d’horaris, preus i edats recomanades de cada una. També el trobareu en format paper a les escoles. Per fer les inscripcions cal adreçar-se a l’AMPA de l’escola corresponent a través del correu electrònic. Properament sortirà el catàleg de les activitats dels centres de secundària. 

Aquest projecte s’ha impulsat des del PEC (Projecte Educatiu de Ciutat) i ha estat possible gràcies al treball conjunt de totes les AMPA, les escoles i l’Ajuntament de Manlleu, amb el suport de la Diputació de Barcelona a través del programa Educació a Temps Complet. 

Per a més informació: http://www.manlleu.cat/viure/educacio.htm / educacio@manlleu.cat


Imatges relacionades

170830 extraescolars

Documentació adjunta

Data de modificació: 30/08/2017 11:37:44

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter