Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

29/8/2017

Entrada en funcionament del nou sistema d’estacionament gratuït del carrer del Serpent

Com a mesura reductora de velocitat, i degut a l’amplada de la calçada, es combinarà un primer tram amb l’estacionament a l’esquerra i un altre tram al costat dret (segons el sentit de circulació)

El passat 21 de juny va tenir lloc una reunió informativa amb els veïns i veïnes del carrer del Serpent per parlar de la proposta de l’Ajuntament de Manlleu de modificar el sistema d’estacionament del mateix carrer. Per tal de solucionar la problemàtica del pas de camions i del servei de recollida, resoldre les incidències de retrovisors trencats i millorar la circulació i la seguretat al c. del Serpent, i degut a l’amplada de la calçada, és necessari permetre només l’estacionament dels vehicles a un dels costats. 

Com a mesura reductora de velocitat, i per la situació de les entrades als garatges, es combinarà un primer tram amb l’estacionament a l’esquerra i un altre tram al costat dret (segons el sentit de circulació) que servirà per fer un trencament de la trajectòria (tram de carrer entre Vendrell i Vilamirosa). Per a reduir la velocitat, s’executarà un coixí berlinès abans del pas de vianants amb el c. Vilamirosa i s’executarà un pas elevat cap al final del tram del c. Serpent (pròxim al c. Rusiñol). 

S’aprofitarà per fer una millora del pas de vianants de la cruïlla del c. del Serpent amb c. Vendrell executant l’ampliació de la vorera i modificant la situació del pas de vianants. 

A partir del proper dijous dia 31 d’agost entrarà en funcionament aquest nou sistema d’estacionament gratuït. Està previst que entre avui i demà quedin senyalitzats els espais destinats a l’estacionament.

 

 


Imatges relacionades

170829 aparcament carrer serpent
170829 aparcament carrer serpent1

Data de modificació: 29/08/2017 13:07:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter