Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/7/2016

Descoberta de rats-penats al Ter al seu pas per Osona

El Consorci del Ter organitza el divendres 22 de juliol una passejada naturalista nocturna, per descobrir rats-penats amb experts en l’estudi d’aquest grup faunístic. La sortida serà a les 21h, a sota el Pont Vell de Roda de Ter.

El Consorci del Ter organitza anualment una vintena de sortides, activitats i propostes gratuïtes, adreçades als veïns i veïnes de les poblacions del Ter i afluents, per conèixer l’entorn fluvial proper als nostres pobles. En aquest, l'activitat va destinada als habitants de Roda, Masies de Roda, Manlleu, Gurb i Vic i es tracta d'una passejada naturalista nocturna, per descobrir rats-penats amb experts en l’estudi d’aquest grup faunístic, mitjançant un aparell de detecció dels ultrasons que emeten els quiròpters. A més, es pararà atenció a altres grups de fauna nocturna com són amfibis i mussols.

La passejada serà el divendres 22 de juliol a les 9 del vespre i el punt de sortida serà sota el Pont Vell de Roda de Ter. Per participar de l'activitat cal inscriure's abans al Consorci del Ter, 93 8507152 / activitats@consorcidelter.cat 


Data de modificació: 12/07/2016 09:31:00

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter