Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

27/7/2017

24 comerços de Manlleu ja tenen el seu web amb domini .cat

La gira del programa comerçlocal.cat finalitza la seva estada a Manlleu després de dues setmanes.

L’Ajuntament de Manlleu, l’Associació de Comerciants de Manlleu, l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu i la Fundació puntCAT han fet possible el programa de digitalització comerçlocal.cat al municipi.

Del 27 de juny al 10 de juliol, 24 comerços de Manlleu han demanat aconseguit el seu lloc web en català gràcies al programa comerçlocal.cat. Dels comerços que han volgut participar en el programa de digitalització, 22 d’ells no tenen presència a Internet amb el seu negoci, i han aprofitat l’ocasió per registrar el seu domini .cat i aconseguir un web presència gratuïtament. Un dels altres comerços ja comptava amb un web amb domini .cat i se li ha renovat el web gratuïtament i un altre ha demanat redirigir el seu web ja existent amb un domini .cat.

La Fundació puntCAT segueix promovent amb aquesta gira per tot el territori de parla catalana un programa que fomenta l’accés de tots els botiguers a la xarxa per tal de donar a conèixer el seu comerç a internet i augmentar els seus clients potencials. Són diversos els municipis que ja s’han adherit al programa comerçlocal.cat amb èxit. Comerciants de Reus, Girona, Sallent, Guissona o Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, entre d’altres, han donat visibilitat dels seus negocis a la xarxa a partir del pas del programa a la seva ciutat.

Per a més informació podeu contactar al telèfon gratuït 900 866 192 o a través del lloc web.


Imatges relacionades

Programa Comerç local

Data de modificació: 27/07/2017 12:58:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter