Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/8/2017

Molt bona Festa Major!

Manlleu celebra la seva Festa Major del 12 al 16 d'agost.
Salutació de l'alcalde al llibret de Festa Major 2017:

Falten pocs dies per encetar les festes majúscules de la nostra ciutat, però cal dir que ja fa mesos que hi estan treballant amb molta intensitat i il·lusió renovada. Especialment les entitats com el Serpent de Manlleu i col·lectius com Fes-te Jove, que es reuneixen al llarg de l’any perquè les seves activitats siguin d’allò més exitoses. El treball conjunt, l’esforç i la dedicació per programar una Festa Major són els ingredients bàsics per a l’èxit i estem convençuts que un any més la població hi participarà amb entusiasme i que serem capaços d’atraure visitants d’arreu de la comarca i, fins i tot, de molts indrets del país.
Resulta encoratjador quan parles amb manlleuencs i manlleuenques que asseguren aturar momentàniament les seves vacances per tornar a la nostra ciutat a viure la festa. Aquest fet denota les ganes que tenim tots plegats de retrobar-nos per la Festa Major, de viure-la amb la màxima intensitat possible i de seguir la major part d’activitats programades.
Enguany mantenim l’aposta per la diversitat, per la qualitat dels espectacles, per la participació i no ens oblidem del talent local, que és molt i reconegut arreu. Em fa especial satisfacció anunciar el concert de Festa Major, que reunirà en un mateix escenari artistes manlleuencs de prestigi i que s’han fet un lloc destacat en el panorama artístic català: Guillem Roma, Paula Valls, Roger Usart i Pep Poblet. Un quartet màgic que de ben segur farà les delícies del públic.
No hi faltaran el pregó, a càrrec del metge pediatre Andreu Parareda, les sardanes, els gegants, els espectacles infantils, les havaneres, els castellers, la cursa atlètica, el tradicional bicibarris, la música, el foc i el nostre Serpent sortint de la Devesa. 

L’entitat Teatre Centre també ens ha preparat un nou espectacle, que podrem gaudir a l’Espai Rusiñol. Esperem, tanmateix, que l’espectacle de la propera Festa Major ja es pugui estrenar a l’enyorat Teatre Centre del carrer del Pont, actualment en fase d’obres.


Esperem que passeu una gran Festa Major i, per extensió, un molt bon estiu!


Àlex Garrido i Serra
Alcalde


Documentació adjunta

Data de modificació: 12/08/2017 13:13:55

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter