Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

11/7/2016

Preavís de situació de risc pel dia 11/07/2016 per superació del llindar d'ozó troposfèric

Avui és possible que es superi el llindar d'informació d’ozó troposfèric (180 µg/m³) a Manlleu i cal que la població sensible renunciï a fer exercici físic intens, sobre tot a l’exterior.

 

Segons el preavís del Servei de Vigilància i Control de l’Aire, avui és possible que es superi el llindar d'informació d’ozó troposfèric (180 µg/m³) a Manlleu. L’avís afecta a tota la zona de qualitat de l’aire de la Plana de Vic (ZQA 6).

 

D'acord amb les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, com a mesura preventiva cal que la població sensible renunciï a fer exercici físic intens, sobre tot a l’exterior. Qualsevol persona amb problemes de cor o de pulmons (infants i adults) es considera especialment sensible.

 

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es recomana als centres d’ensenyament, establiments residencials per a les persones grans i entitats que organitzen activitats per a infants, gent gran o activitats esportives al nostre municipi que renunciïn a fer activitats que suposin esforços corporals a l'aire lliure durant les hores previstes de superació del llindar d’informació d’ozó (12-18h).

 

En les properes hores es podrà confirmar si se supera o no aquest llindar. Podeu obtenir més informació a l’enllaç web www.gencat.cat/mediamb/qaire/ciozo.htm.

 

 


Imatges relacionades

Estació XVPCA

Enllaços relacionats

Data de modificació: 19/07/2016 14:21:05

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter