Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

11/7/2017

L’ajuntament demana col·laboració a les empreses per treure el trànsit pesant del passeig de Sant Joan

L’Ajuntament de Manlleu ha demanat a les empreses que per la seva activitat generen trànsit pesant, que per accedir al polígon utilitzin l’accés per la carretera de La Gleva o l’accés nord per la C-37 i la carretera de Torelló, ambdós accessos amb condicions més òptimes per als vehicles pesants que no l’entrada pel pont de Can Molas.

L’Ajuntament de Manlleu ha recollit algunes queixes de veïns i comerciants, majoritàriament del passeig de Sant Joan,  per les molèsties que ocasiona el trànsit de vehicles pesants per aquesta via. 

Per pal·liar aquestes molèsties, des de l’ajuntament s’ha demanat la col·laboració a les empreses de la ciutat que per la seva activitat generen trànsit pesant. Se’ls ha demanat que procurin utilitzar els accessos per la carretera de la Gleva per continuar per l’avinguda de Roma, o l’accés nord per la C-37 i la carretera de Torelló. Aquest últim, l’accés nord, és el que compta amb unes condicions més òptimes per als vehicles pesants. 

L’entrada sud, pel pont de Can Molas i passeig de Sant Joan, a part de generar molèsties a veïns i comerciants, és la menys adequada per a aquests tipus de vehicles, doncs a part de les dificultats de les rotondes té tots els semàfors del passeig de Sant Joan.  

 


Imatges relacionades

170711 accés_polígon

Data de modificació: 11/07/2017 14:36:01

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter