Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/7/2017

Un any més, Manlleu es Mulla per l’Esclerosi Múltiple

El proper diumenge dia 9 de juliol, a partir de les 10 del matí a les piscines de Manlleu, es posa en marxa el “Mulla’t per l’Esclerosis Múltiple”, una jornada solidària i festiva que es celebra arreu de Catalunya.

El diumenge 9 de juliol, a partir de les 10 del matí, les piscines d’estiu de Manlleu acolliran la jornada festiva i solidària “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. 

 “Mulla't per l'Esclerosi Múltiple” és un acte solidari convocat per la Fundació Esclerosi Múltiple des del 1994. Al llarg del dia 9 de juliol es convida a tota la societat a mullar-se en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. A Catalunya aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari, i gaudeix del suport mediàtic tant de TV3 com d'altres mitjans de comunicació catalans. 

Tothom qui ho vulgui podrà nedar i mullar-se a la piscina d’estiu de Manlleu, registrant la quantitat de piscines fetes. Al mateix temps, s’instal·larà un punt de venda de material solidari, en que es podran adquirir productes solidaris relacionats amb el “Mulla’t”. 

L’Ajuntament de Manlleu destinarà la recaptació de l’entrada de la piscina a donatiu per la Fundació Esclerosi Múltiple.

 


Imatges relacionades

170707 mulla't

Data de modificació: 07/07/2017 13:01:18

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter