Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

23/6/2017

El Festival de Cinema a la fresca de Manlleu arriba a la seva 7a edició

El 28 de juny, a les 6 de la tarda, s’iniciarà el festival amb una sessió infantil on es projectarà “Kubo y las dos cuerdas mágicas”. El festival continuarà projectant 5 pel·lícules, els dimecres de juliol a les 10 del vespre. Es continuarà oferint també l’oferta de sopar més pel·lícula.

El dimecres 28 de juny, a les 6 de la tarda, s’iniciarà el festival de cinema a la fresca de Manlleu amb una sessió infantil on es projectarà “Kubo y las dos cuerdas mágicas”, amb entrada gratuïta i obert a tota la població. Més tard, a partir de les 8 del vespre, es faran concerts, una botifarrada i la sessió de cinema nocturna (22 h).

El Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu arriba enguany a la seva setena edició. Les projeccions de les pel·lícules es realitzaran als jardins de Can Puget, els dimecres de juliol a les 10 del vespre. Els organitzadors continuen apostant també per obrir portes a les 8 del vespre i oferir el format de sopar més pel·lícula que s’ha consolidat en els darrers quatre anys. Aquest pack de sopar temàtic i projecció es pot oferir gràcies a la col·laboració de les empreses manlleuenques Sambucus i Pilster en l’organització del festival.

El cartell d’aquesta 7a edició presenta les següents pel·lícules:

  • 28 de juny, a les 18 h, sessió infantil: “Kubo y las dos cuerdas mágicas”, de Travis Knight, i a les 22 h, sessió nocturna amb “Sightseers” (en versió original) de Ben Wheatley.
  • 5 de juliol, a les 22 h, “The witch” de Robert Eggers.
  • 12 de juliol, a les 22 h, “Animal kingdom” (en versió original) de David Michôd.
  • 19 de juliol, a les 22 h, “Paterson” de Jim Jarmush.
  • 26 de juliol, a les 22 h, “Turist” de Ruben Östlund.

Els quatre dimecres de juliol que s’ofereix l’opció de sopar als jardins de Can Puget, s’obriran les portes a partir de les 8 del vespre.

El preu de l’entrada al cinema és de 3 €, el pack sopar temàtic + entrada majors de 30 anys és de 8 € i el pack sopar temàtic + entrada menors de 30 anys és de 6,50 €.

En cas de pluja les projeccions es fan al mateix recinte, a la sala d’exposicions de Can Puget.


Imatges relacionades

Cartell Festival cinema a la fresca

Data de modificació: 23/06/2017 12:45:50

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter