Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

23/6/2017

Obertes les inscripcions per a la 3a Marató per Relleus Solidària 4xM

La prova se celebrarà el dissabte 16 de setembre a Manlleu i la recaptació solidària d’enguany anirà destinada a Osonament.

La 4xM és una cursa solidària impulsada pel Club Olímpic Manlleu, Òptica Sport by Torrents i l’Ajuntament de Manlleu. Aquesta és l’única marató del territori que es fa en relleus de 4 persones. 

Des del passat dia 1 de juny estan obertes les inscripcions per participar en aquesta tercera edició de la Marató per Relleus Solidària 4xM, que se celebrarà el dissabte dia 16 de setembre de 2017, a partir de les 5 de la tarda.

La 4xM és, per davant de tot, una cursa solidària. En les edicions anteriors la 4xM ha recaptat fons per a Sant Joan de Déu i per a Osona Contra el Càncer, i enguany, l’edició de 2017 serà per a la salut mental. Aquesta tercera edició de la 4xM destinarà els diners recaptats a Osonament, entitat sense ànim de lucre amb 38 anys de trajectòria a Osona que integra tots els recursos comunitaris de la comarca adreçats a l’atenció de les necessitats de rehabilitació, habitatge, treball i oci de persones amb problemes de salut mental i drogodependències i els serveis de logopèdia i psicologia. 

Per poder participar a la 4xM, només cal buscar un equip de 4 persones. Cada una de les persones de l’equip haurà de realitzar dues voltes en un circuit de 5,275 km, amb inici i final al centre de la ciutat, a la plaça Fra Bernadí. El recorregut és pla en la seva totalitat, amb un desnivell pràcticament inexistent, i ressegueix el passeig del Ter, patrimoni natural del municipi. 

Com en les anteriors edicions, la prova tindrà també la seva versió “mini”, per a nens i nenes de fins a 13 anys. Es faran tres curses infantils que tindran lloc el mateix dissabte 16 de setembre a les 4 de la tarda, amb sortida i arribada a la plaça Fra Bernardí de Manlleu. 

Per tramitar les inscripcions o per a més informació www.4xm.cat

 


Imatges relacionades

170623 4xM

Data de modificació: 23/06/2017 08:38:44

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter