Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

19/6/2017

Els patis oberts de l’Escola Puig Agut comencen l’horari d’estiu

Els dies 22 i 23 de juny es faran activitats diverses al pati de l’escola del barri de l’Erm per marcar el final de curs escolar i celebrar l’inici d’estiu.

Durant el dijous 22 i divendres 23 de juny, de 17 a 21.30 h, l’Escola Puig Agut realitzarà activitats destinades als infants per tal d’acomiadar el curs escolar i festejar el principi de l’horari d’estiu. Es jugarà al diàbolo, a la granota, a bàsquet, es farà punteria amb bales, es construiran figures amb el tangram, etc.

El dia 22 a les 7 de la tarda l’alcalde, Àlex Garrido, visitarà els patis i adreçarà unes paraules als infants, joves, familiars i veïns assistents al pati de l’escola del barri de l’Erm, per donar per encetat aquest nou horari d’estiu.

Aquestes activitats estan organitzades per membres de l’Associació de Veïns del Barri de l’Erm, de l’Associació Jameiat Essalam, i pels monitors dels patis, que cada dia estan presents en aquest espai organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la direcció de l’Escola.

La resta de dies de l’estiu i fins al començament del curs escolar, al mes de setembre, l’horari dels patis serà de 7 a 2/4 de 10 del vespre.

Els patis oberts és una iniciativa que va començar amb el primer Pla de Barris de l’Erm liderat per l’Ajuntament de Manlleu al setembre de l’any 2006, amb l’objectiu de proporcionar un espai educatiu de joc als infants i joves del barri per descongestionar els espais públics del barri. L’organització de l’activitat es fa des de l’Ajuntament de Manlleu en col·laboració amb la direcció del centre.


Imatges relacionades

Cartell L'estiu és viu 2017

Data de modificació: 19/06/2017 14:27:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter