Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/6/2017

Haizea Monje, Stefani Georgieva i Joana Arumí, principals guanyadores del Concurs Manga de Manlleu 2017

Dissabte passat es va celebrar la cerimònia d’entrega de premis del 12è Concurs de dibuix Manga de Manlleu. Es van rebre fins a 43 obres, que van ser projectades en el marc de l’acte.

Dins del palmarès, en categoria adulta va guanyar Haizea Monje, Sílvia Filella va ser segona i Álvaro Barrientos va quedar en tercera posició, amb un accèssit per a Sergio Marin.

En l’apartat de joves, de 12 a 17 anys, van guanyar Stefani Georgieva, Darío Lop i Mar Gálvez, amb accèssits per a Milton Hernández i Quim Ordeix. I en infants de 7 a 11 anys, els millors dibuixos van ser obra de Joana Arumí, Ona Martín i Sanae Bouzakoura. A la cerimònica d’entrega, a la sala d’exposicons de Can Puget, van ser-hi presents una cinquantena de persones.

Cal destacar especialmente un alt nivel en la categoría d’adults.

El Concurs de Dibuix Manga està organitzat per Estudi Tres Llunes i l’Ajuntament de Manlleu i compta amb la col·laboració de La Font 23.

El certamen rep el suport de Ficomic, Norma Editorial, Panini Comics, Planeta Comics, Selecta Vision, Nits de Cinema Oriental, Japanzone, Kritic Còmics, Vicens Piera, Mimcord, Estudi Xevidom i l’Escola Joso, entre d’altres.

Pots consultar totes les obres presentades aquí

Font: ElTer.net

 


Data de modificació: 16/06/2017 13:00:07

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter