Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

15/6/2017

Dues corals infantils de Manlleu actuen al Palau de la Música en el marc del projecte Clavé XXI

El passat diumenge 11 de juny els integrants de les dues corals infantils, la ‘Coral de Músiques de Manlleu’ i la ‘Coral El Carme Canta’, van participar en el concert “La història de Catalunya amb cançons” al Palau de la Música Catalana.

Aquest és el tercer any en què aquestes corals infantils, juntament amb la coral juvenil de l’Institut del Ter, participen en el projecte Clavé XXI, impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i l’Ajuntament de Manlleu. Aquest projecte, integrat per més de 1500 participants, és una iniciativa que reivindica la figura de Josep Anselm Clavé, tot enfortint i expandint la vocació de servei i la dimensió social i solidària del Palau i l'Orfeó. L'objectiu del projecte és fomentar la inclusió social a partir de l'educació musical d'infants i joves, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social de la pràctica coral.

Enguany la Coral de Músiques de Manlleu, amb seu al Mercat Municipal, i la Coral El CarmeCanta, de l’escola El Carme Vedruna,  com a cors adscrits al Projecte Clavé XXI del Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català, van tornar a prendre part d’un concert multitudinari.


Imatges relacionades

Concert Clavé XXI

Data de modificació: 15/06/2017 10:10:46

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter