Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

15/6/2017

Preavís de situació de risc per superació del llindar d'ozó troposfèric

Les persones amb problemes de cor o de pulmons, els nadons, els infants en edat preescolar i les embarassades es consideren especialment sensibles.

Segons el preavís del Servei de Vigilància i Control de l’Aire, avui és possible que es superi el llindar d'informació d’ozó troposfèric (180 µg/m³) a Manlleu. L’avís afecta a tota la zona de qualitat de l’aire de la Plana de Vic (ZQA 6).

D'acord amb les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, com a mesura preventiva cal que la població sensible renunciï a fer exercici físic intens, sobre tot a l’exterior. Les persones amb problemes de cor o de pulmons, els nadons, els infants en edat preescolar i les embarassades es consideren especialment sensibles.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es recomana als centres d’ensenyament, establiments residencials per a les persones grans i entitats que organitzen activitats per a infants, gent gran o activitats esportives al nostre municipi que renunciïn a fer activitats que suposin esforços corporals a l'aire lliure durant les hores previstes de superació del llindar d’informació d’ozó (12-18h).

En les properes hores es podrà confirmar si se supera o no aquest llindar (consulteu l’apartat d’enllaços relacionats o l’aplicació per mòbils Aire.Cat).

Per qualsevol dubte o aclariment referent amb els nivells d'ozó troposfèric, es pot consultar el tècnic de guàrdia trucant al 93 4445085 (de dilluns a divendres). En cas de dubtes sobre el vostre estat de salut a causa de la qualitat de l'aire, contacteu amb 061 CatSalut Respon.


Data de modificació: 15/06/2017 10:03:28

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter