Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/6/2017

El desplegament de serveis 4G de telefonia mòbil a Manlleu es reprèn aquest mes de juny i durarà fins a finals d'any

El desplegament del 4G podria afectar a canals de la TDT d'alguns habitatges de la ciutat. Si es detecta alguna incidència cal trucar al 900 833 999 i l'empresa gestora instal.larà un filtre a l'antena de la TV sense cap cost.

El Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital ha imposat obligacions als operadors mòbils de la banda de 800 MHz (Orange, Telefònica i Vodafone) per garantir que quan posin en servei el sistema 4G al territori, la recepció de televisió als ciutadans no es vegi afectada.

A Manlleu ja es va realitzar una primera fase de desplegament fa uns mesos, i ara des del mes de juny i fins al desembre de 2017, es torna a reiniciar el projecte de desplegament del 4G.

Les emissions de telefonia 4G es produeixen a la banda de la TDT per la qual cosa és possible que la recepció de la senyal de la TV es pugui veure afectada en alguns habitatges. El Ministeri per tal de resoldre aquestes incidències ha activat un servei d'atenció a l'usuari a través d'una pàgina web amb tota la informació i un telèfon de contacte per dubtes o incidències:

Web: http://www.llega800.es

Contacte: 900 833 999

 


Imatges relacionades

4G

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Data de modificació: 12/06/2017 10:31:26

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter