Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/6/2017

El concert d’ASTRIO tancarà el 20è Cicle de Jazz de Manlleu

ASTRIO presentarà el seu nou treball “Made in China” a Manlleu. El concert serà el divendres 16 de juny a les 21.30 h a la sala d’exposicions de Can Puget.

El divendres 16 de juny es celebrarà l’últim concert del 20è Cicle de Jazz de Manlleu. ASTRIO oferirà el concert de presentació del seu nou treball “Made in China”. Després del seu espectacular pas pel Cicle de Jazz de Manlleu l’any 2007, celebrant el desè aniversari, ASTRIO torna aquest 2017 amb un concert i una Classe Magistral. 

A la Classe Magistral ASTRIO explicarà quin és el mètode de composició amb el que treballen i que els ha permès ser un dels grups amb més personalitat del panorama jazzístic català i europeu. La classe començarà a les 6 de la tarda del mateix dia 16 de juny i al mateix espai del concert. Per a poder assistir a la Classe Magistral recomanem apuntar-se trucant al telèfon 93 8507809 o a la secretaria de l’Escola Municipal de Música de Manlleu (Plaça de Dalt Vila, 3 de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 de la tarda de dilluns dijous). 

El concert començarà a 2/4 de 10 del vespre amb la breu actuació d’un combo de l’Escola de Música de Manlleu interpretant diversos temes treballats durant el curs com Life on Mars de David Bowie. El combo està format per Maria Manzanares a la veu, Irene Castellón a la guitarra elèctrica, Carles Girbau al baix, Marçal Gabarró a la flauta travessera i Miquel Gabarró a la bateria. Tot seguit serà el torn d’ASTRIO. 

Després de la gran acollida del seu últim àlbum "Don't Leave The Planet" (Chesapik, 2012), ASTRIO torna amb "Made In China", un disc concebut durant una gira pel país del llunyà orient, concretament durant les classes de Kung-Fu del mestre Gym Tian. D'ell n’han extret gran part de l'imaginari d'aquest treball, en el que ASTRIO consolida el seu so, una mescla d'electrònica i rock, per apropar-se a la psicodèlia. Tot això amb un so propi forjat al llarg d'una dilatada carrera de més de 14 anys dalt dels escenaris. 

Segons el director del Cicle de Jazz “qualsevol descripció es queda curta per expressar el seu estil tan eclèctic com increïblement reconeixible”. Deu talls en els quals es perfila, segons ells diuen, "la banda sonora d'una pel·lícula encara no filmada”. 

Arecio Smith: teclats i sampler

Santi Careta: guitarra

Santi Serratosa: bateria i sampler

 

Preu del concert: 7 €

Preu Classe Magistral + Concert: 10€

Preu de la Classe Magistral: 5€

Preu alumnes d’Escoles de Música de la comarca d’Osona: 5€ (concert + classe magistral)

Totes les activitats es realitzen a la Sala d’exposicions de Can Puget

 

Organitza: Escola Municipal de Música de Manlleu, i Ajuntament de Manlleu. Col·laboren: La Big Band de Manlleu, Feixas Aulet i Pilster.

Per a més informació us podeu adreçar al telèfon 93 850 78 09 (tardes de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 de dilluns a dijous) 

Per a més informació: Guillem Costa, director del Cicle de Jazz de Manlleu


Imatges relacionades

170608 ASTRIO

Data de modificació: 08/06/2017 12:12:43

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter