Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

25/5/2017

Manlleu es suma a la Setmana Sense Fum

Del 25 al 31 de maig es celebra la XVIII Setmana Sense Fum, amb activitats i actes per sensibilitzar a la ciutadania de la importància que té per a la salut el no iniciar-se en l’hàbit tabàquic.

En el marc de la XVIII Setmana Sense Fum, del 25 al 31 de maig, s’han organitzat activitats i actes per sensibilitzar la ciutadania de la importància que té per a la salut el no iniciar-se en l’hàbit tabàquic i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. Amb la col·laboració dels professionals del CAP de Manlleu s’han programat una sèrie d’activitats: 

  • A la recepció del CAP hi haurà una taula informativa amb tríptics i guies per deixar de fumar, i durant unes hores al dia hi haurà una infermera donant consells, fent alguna cooximetria i calculant el preu de tabac.
  • A les consultes es demanarà als pacients pel seu hàbit tabàquic, si la persona manifesta ganes de deixar-ho se l'hi programarà la consulta de tabac.
  • Es farà una enquesta sobre l'hàbit tabàquic al personal del CAP.
  • El dia 30 de maig, d’11 a 12 del matí, es farà una activitat d'estiraments i relaxació, pensat per a persones que fumen i que vulguin deixar-ho, tot i que està oberta a tothom que vulgui participar, es recomana apuntar-se durant els dies previs a la recepció del CAP.
  • El dia 2 de juny, es farà difusió del que pretén ser una mostra gràfica de la activitat tabàquica de la nostra població: Als pulmons d’un maniquí s’hi penjaran globus de diferents colors, blanc, gris o vermell, segons dades recollides a l’atzar de les persones ateses pels professionals del CAP durant la setmana prèvia. Els colors representen a persones ex fumadores, fumadores o no fumadores respectivament). Aquesta és una activitat que es fa a tota la Catalunya Central.

Imatges relacionades

170525 setmana_sense_fum

Data de modificació: 25/05/2017 11:24:06

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter