Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

17/5/2017

Manlleu organitza el 2n mercat d’intercanvi i venda de joguines de 2a mà en el marc del Dinar dels Llençats

El mercat, que es farà el diumenge 28 de maig d’11 a 13h a la plaça del Mercat Municipal, pretén allargar la vida de les joguines a través de l’intercanvi i venda d’aquelles que es trobin en bon estat.

El diumenge 28 de maig, Manlleu organitza el 2n mercat d’intercanvi i venda de joguines de 2a mà. Es farà el diumenge 28 de maig d’11h a 13h amb motiu del Dinar de Llençats que es celebrarà per 2n any consecutiu. 

En aquesta nova edició del mercat d’intercanvi i venda de joguines de segona mà també hi haurà punts de recollida de joguines que es vulguin donar a altres infants a través d’entitats i/o aquelles que per ser molt velles i deteriorades s’hagin de fer arribar a la deixalleria. 

El mercat, que es farà de 11 a 13h a la plaça del Mercat Municipal, pretén allargar la vida de les joguines a través de l’intercanvi i venda d’aquelles que es trobin en bon estat. Així doncs, serà una activitat més de la diada per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus. 

La participació en aquesta segona edició és gratuïta, si bé cal portar-se taula i inscriure’s com a màxim el divendres 26 de maig a les 14h. Les inscripcions poden fer-se a través de la web municipal o bé al telèfon 93 851 50 22.


Imatges relacionades

170518 mercat_intercanvi_joguines

Data de modificació: 17/05/2017 15:00:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter