Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

4/7/2016

La marxa ciclista “Ter bike experience” arriba a Manlleu per 4rt any consecutiu

El proper dissabte dia 9 de juliol la marxa ciclista, que planteja fer tot el recorregut del riu Ter des de Setcases fins a l’Estartit, farà parada d’avituallament a Manlleu, punt de sortida de la ruta curta de la “Ter bike experience”

El proper dissabte dia 9 de juliol, es celebrarà la 4a edició de la marxa ciclista “Ter bike experience” (antiga “Repte del Ter”), que ressegueix el riu Ter pràcticament en tota la seva totalitat. El recorregut llarg, que uneix Setcases i l’Estartit, té una distància de 200 km aproximadament, i s’estima que el temps de realització de la prova voltarà les 14 hores.

 

Pels menys intrèpids hi ha una ruta més curta, d’uns 125 km, amb sortida des de Manlleu a partir de les 10 del matí, des de la zona esportiva. Al costat del Pavelló Municipal hi haurà instal·lat, a més de la sortida de la ruta curta, un punt d’avituallament pels ciclistes de la modalitat llarga.

 

La prova està organitzada per Open Natura i Sherpatour Tracks i compta amb la col·laboració del Consorci del Ter, la Diputació de Girona i Barcelona i l’Ajuntament de Manlleu.

 

Per més informació: www.terbikeexperience.com


Data de modificació: 04/07/2016 13:06:15

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter