Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/5/2017

TEMPS X TEMPS de Manlleu organitza la 10a Caminada d’Osona Camina 2017

La caminada, d’uns 15km, s’iniciarà a les 8 del matí del proper diumenge, 21 de maig, i tindrà com a punt d’inici i final el Museu del Ter.

El diumenge 21 de maig totes les persones que vulguin participar a la caminada d’Osona Camina es trobaran davant del Museu del Ter puntualment a les 8 h del matí. El guia de Temps X Temps Jaume Crosas, és qui ha definit el recorregut de la 10a caminada de les 22 que Osona Camina farà aquest any 2017. 

Osona Camina, https://osonacamina.wordpress.com/ , és un moviment excursionista que proposa caminades per diversos indrets de la nostra comarca i d’algunes comarques veïnes sempre amb el mateix ànim: conèixer nous indrets, compartir bones matinals i redescobrir el nostre paisatge i el nostre país tot fent salut. Per aquest any 2017 es caminarà per cinc comarques diferents: Osona, el Vallès Oriental, Garrotxa, Ripollès i Cerdanya. Manlleu, a través del programa Temps x Temps, participa amb Osona Camina per 3r any consecutiu. 

Aquestes caminades s’adrecen a un ampli sector de la població i es pretén que els caminadors i les caminadores trobin el gust per caminar gaudint del nostre entorn. 

Les persones que hi vulguin participar no cal que facin inscripció prèvia. Només s’han de presentar el diumenge 21 de maig una mica abans de les 8 h del matí a davant del Museu del Ter, ben calçats i amb l’esmorzar, que es farà a mig camí, quan es faci la parada de repòs.


Imatges relacionades

170516 osona_camina

Data de modificació: 16/05/2017 17:04:40

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter