Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/5/2017

Carles Mencos explicarà la regularització cadastral de rústica a la pagesia de Manlleu

Coincidint amb finalització del procés de revisió cadastral al municipi (prevista per les properes setmanes) el dijous dia 4 de maig a les 12h, Carles Mencos, coordinador territorial d’Unió de Pagesos a les Comarques Centrals, explicarà a Manlleu les implicacions de la regularització cadastral de rústica.

Carles Mencos, coordinador territorial d’Unió de Pagesos a les Comarques Centrals, serà aquest dijous 4 de maig a Manlleu per explicar les implicacions de la regularització cadastral de rústica. La xerrada es farà a les 12h a la sala de sessions, a la segona planta de l’Ajuntament. 

El procés de revisió cadastral de rústica és un tema que ha generat preocupació al Consell de la Pagesia. Per esvair dubtes i evitar confusions s’ha organitzat aquesta xerrada on Carles Mencos explicarà quins criteris s’apliquen des del Cadastre i on poden dirigir-se els propietaris en cas problemes. Es tracta d’una xerrada informativa d’interès tant pels ramaders com per a persones propietàries de qualsevol construcció en el sòl no urbanitzable. 

Manlleu ha estat un dels últims municipis on s’ha fet la revisió cadastral, que és un procés extern a l’Ajuntament. La revisió cadastral és promoguda per la Direcció General del Cadastre, òrgan que depèn de la Secretaria d’Estat d’Hisenda.


Imatges relacionades

170502 naus

Data de modificació: 02/05/2017 10:17:44

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter