Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

25/4/2017

S’obre el període de recollida de roba de segona mà pel 10è mercat d’intercanvi de roba de primavera ‘Tenim roba estesa’

Del dilluns 24 d’abril fins al mateix dia de l’intercanvi, 12 de maig per a moda infantil i 13 de maig per a juvenil i general, es podrà portar la roba als diferents punts de recollida on es formalitzarà la inscripció per poder participar.

Els dilluns dia 24 d’abril va començar la recollida de roba per a la 10a edició d’intercanvi “Tenim roba estesa per aquesta primavera”, que organitza el programa TempsxTemps.

Per participar a l’intercanvi cal portar prèviament un màxim de 5 peces de roba ben conservada, que es podran canviar pels tiquets que s’utilitzaran el dia del mercat d’intercanvi. Els punts de recollida pels mercats d’intercanvi de roba general i juvenil són a la recepció de Can Puget, L’Ateneu, el Centre de Formació d’Adults Martí i Pol, el Casal Cívic Frederica Montseny i l’ASVAT, mentre que les persones interessades en participar en el mercat infantil s’han d’adreçar a les escoles bressol Els Picarols i Els Colors en els horaris establerts.

TempsxTemps torna a organitzar el mercat d’intercanvi de roba i complements de primavera, coincidint amb el canvi d’armari, per intercanviar aquelles peces de roba que han quedat petites o de les que ja ens hem cansat, per altres de cara a la propera temporada.  

El mercat d’intercanvi es farà en dos dies diferents; el divendres 12 de maig hi haurà el de la roba de nens i nenes de 0 a 6 anys i el dissabte 13 de maig hi haurà la de joves i la de totes les edats. L’intercanvi de roba juvenil es farà a l’Ateneu, al c. Enric Delaris, 59 i el general es farà a l’espai Express, al costat de l’Ajuntament i l’infantil a l’escola bressol Colors.

 

Els punts de recollida

Mercats d’intercanvi general i juvenil:

 • Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica
  Recepció de Can Puget
  De dilluns a divendres, de 8 a 15h i dimarts de 16 a 18h
 • Centre de Formació d’Adults Martí i Pol
  Plaça Llevant, 3
  Els dijous de 17.30 a 19h
 • Casal Cívic Frederica Montseny
  Av. Puigmal, 137-139
  De dilluns a dijous de 10 a 12h i de 16 a 18h
 • ASVAT
  Plaça Fra Bernadí, 4
  De dilluns a divendres, de 9 a 12h i de 15 a 19h

Mercat infantil:

 • Escola bressol Els Picarols
  C/ Indústria, 41-43
  De dilluns a divendres, de 8 a 18h
 • Escola bressol Els Colors
  C/ Ter 52-54
  De dilluns a divendres, de 8 a 18h

Imatges relacionades

170425 roba estesa b
170425 roba estesa a

Data de modificació: 25/04/2017 14:27:20

Amb la col·laboració de:
 • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter