Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/6/2016

6a edició del Festival de Cinema a la fresca de Manlleu

Les sessions es realitzaran als jardins de Can Puget, els dimecres de juliol a les 10 del vespre. Es continua apostant també pel format de sopar + pel·lícula als mateixos jardins. El dimecres 29 de juny, a les 6 de la tarda, la sessió infantil “Fantástico Sr. Fox” donarà el tret de sortida del festival.

El festival de cinema a la fresca d’enguany projectarà 4 pel·lícules, totes els dimecres a les 10 del vespre (6, 13, 20 i 27 de juliol). Es continua apostant també per l’oferta de sopar + pel·lícula, consolidada els últims anys. Els organitzadors valoren molt positivament l’afluència de gent que gaudeix de l’oferta de sopar + pel·lícula i per tant es continuarà obrint les portes a les 8 del vespre. El “pack” de sopar + projecció es pot oferir gràcies a la col·laboració de Sambucus i Pilster, empreses manlleuenques, en la organització del festival.

 

El dimecres 29 de juny, a les 6 de la tarda s’iniciarà el festival amb una sessió infantil on es projectarà “Fantástico Sr. Fox” amb entrada gratuïta i obert a tota la població.

 

El Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu arriba a la seva 6a edició. Les projeccions de les pel·lícules es realitzaran als jardins de Can Puget, els dimecres de juliol a les 10 del vespre.

 

Enguany, i paral·lelament al Festival de Cinema a la Fresca, la sala d’exposicions de Can Puget acollirà una exposició d’il·lustracions de cine a llapis grafit sobre fusta de l’artista Carles Gañarul “Ganya”.

 

“Ganya” presenta una col·lecció de dibuixos per homenatjar al setè art. L’artista vol oferir al públic en general, i per descomptat als amants del cinema, una relació de pel·lícules que en la seva particular visió han deixat empremta en la nostra memòria. Moments que el cinema ens ha brindat i que nosaltres com a espectadors hem sabut captar. El fort contrast del blanc i negre és el que preval en aquesta col·lecció de dibuixos realitzats sobre fusta a llapis grafit. La seva impactant mirada fosca intentarà captivar a qui es deixi seduir per la seva essència. L’exposició es podrà visitar del 6 al 27 de juliol, de dimecres a diumenge, de 6 a 8 del vespre, a la sala d’exposicions de Can Puget, baixada de la Fidela, 1-3. L’exposició s’inaugurarà el dimecres dia 6 de juliol, a les 8 del vespre.

 

El cartell d’aquesta 6a edició presenta les següents pel·lícules:

 

29/06 a les 18 h Sessió infantil: FANTÁSTICO SR. FOX de Wes Anderson.

6/07 a les 22 h BONE TOMAHAWK de S. Craig Zahler.

13/07 a les 22 h EL AÑO MÁS VIOLENTO de J.C. Chandor.

20/07 a les 22 h ALABAMA MONROE de Felix Van Groeningen.

27/07 a les 22 h LEVIATAN de Andrei Zvyagintsev.

 

 

El preu de l’entrada al cinema és de 3€ i el pack sopar + pel·lícula és de 8€. En cas de pluja les projeccions es fan al mateix recinte, a la sala d’exposicions de Can Puget.

 


Imatges relacionades

Cartell Cinema a la Fresca

Data de modificació: 28/06/2016 10:07:12

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter