Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/4/2017

El taller "Temps X decorar balcons i finestres" engalana el balcó de Can Puget

Aquesta iniciativa s'emmarca dins els actes de la Primavera (en) cantada i vol animar a la ciutadania perquè participi al Concurs de balcons i finestres i al Concurs fotogràfic.

 Des d’aquest dijous 6 d’abril, el balcó de Can Puget ja està engalanat amb les flors i altres materials que van treballar un bon grup de persones de TempsXTemps.

La Núria i la Roser del Jardinet de la plana van fer el disseny i van organitzar el grup d’onze persones inscrites per fer el taller amb flors de goma eva, flors naturals, saca i ràfia.

Amb aquesta activitat s’anima a participar al Concurs floral de balcons i finestres, que aquests dies té les inscripcions obertes, fins el 14 d’abril. Els balcons i finestres han d’estar engalanats com a data límit el dia 20 d’abril. A partir d’aquesta data el jurat els podrà anar a visitar. El lliurament de premis  tant del concurs de balcons com del fotogràfic serà el 5 de maig a les 18:45 a la plaça de Dalt Vila, davant la casa de cultura de Can Puget, coincidint amb el Manlleu porta cua.


Imatges relacionades

170407 taller deco balcons grup taula
170407 taller deco balcons grup balco
170407 taller deco balcons balco

Data de modificació: 07/04/2017 14:34:50

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter