Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/4/2017

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA acollirà la presentació del llibre Molt de conte!: contes curts per a joves i no tan joves, de Ricard Jordà Roig

La presentació serà el proper dijous dia 20 d’abril, a les 19.30 h, a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA i anirà a càrrec de Ramon Sitjà Domènech.

El proper dijous 20 d’abril, a les 19.30 h, la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA acollirà la presentació del llibre Molt de conte!: contes curts per a joves i no tan joves, de Ricard Jordà Roig, que anirà a càrrec de Ramon Sitjà Domènech.

Aquesta és la primera obra d’aquest autor vigatà. Es tracta d’un recull de 41 contes curts, escrits al llarg de tres anys, que poden ajudar a desxifrar la complexitat de les emocions i de les relacions humanes. Són contes carregats d’humor i amb un llenguatge planer, però a la vegada ric, que enganxen als joves des de la primera frase fins al sorprenent final que tenen la majoria dels relats.

El llibre té el valor pedagògic afegit a l’apartat final “Per pensar d’un minut a una hora”, en el qual l’autor planteja tres preguntes per a cada conte que ajuden a aprofundir o debatre els temes tractats: la sorpresa, el fàstic, la por, l’amor, l’ego, l’empatia, la vida, la mort, la solidaritat, el respecte, la gent gran, el culte al cos, les discapacitats, la hiperactivitat, les adopcions, la música, la lectura, la comunicació, la tecnologia, els reality shows, el dret a decidir, la feina, l’èxit, les crisis de parella o les relacions entre pares i fills.

Ricard Jordà és doctor en Educació per la UAB, amb una tesi sobre educació emocional, i treballa com a professor l’Institut Manuel Blancafort de la Garriga.


Imatges relacionades

170406 presentació_molt_de_compte_biblio

Data de modificació: 06/04/2017 12:55:16

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter