Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

30/3/2017

La vintena edició del Cicle de Jazz de Manlleu continua el proper diumenge 9 d’abril amb un dels concerts més esperats, el concert de Joan Chamorro Quintet

El diumenge dia 9 d’abril a les 7 de la tarda, a Can Puget, Joan Chamorro, acompanyat per Andrea Motis, Rita Payés, Èlia Bastida i Joep Traver, oferiran un concert amb una formació creada especialment per a l'ocasió.

Arriba un dels concerts més esperats d’aquesta vintena edició del Cicle de Jazz de Manlleu, el concert de Joan Chamorro Quintet. 

Acompanyat per Andrea Motis (trompeta i veu), Rita Payés (trombó i veu), Èlia Bastida ( violí, saxo tenor i veu) i Joep Traver (guitarra), ens oferirà un concert molt especial amb una formació formada especialment per a l'ocasió. Amb tres veus (també instrumentistes) que sorgeixen de la Sant Andreu Jazz Band. Totes elles amb diversos discos publicats i amb una consolidada trajectòria. 

Andrea Motis amb 7 cd 's com a líder al costat de Joan Chamorro, l'últim amb el mític segell IMPULSE! Rita Pagès amb 2 cd 's com a líder, també al costat de Joan Chamorro. Èlia Bastida, amb disc nou des del mes de maig, també gravat amb Joan Chamorro. Acompanyats pel guitarrista Josep Traver, músic amb el qual Joan compta per a tots els seus projectes des de fa 10 anys. 

Des de la organització del cicle comenten que “Estem molt il·lusionats de poder comptar amb un concert com aquest, que posa el Cicle de Jazz de Manlleu al primer nivell de l’escena jazzística del país. I volem agrair al músic i pedagog Joan Chamorro i a tots els membres de la seva formació  la seva presència en aquesta vintena edició del Cicle de Jazz de Manlleu”. 

El concert començarà a les 7h de la tarda amb l’actuació d’un combo de l’Escola de Música de Manlleu per a començar a escalfar l’ambient. Aquestes actuacions dels joves alumnes al Cicle de Jazz, els permeten viure i veure d’aprop als grans músics d’aquest país que passen pel Cicle,  i aprendre en viu i en directe de la seva música. 

El concert serà el diumenge dia 9 d’abril a les 7h de la tarda, a la Sala d’Exposicions de Cant Puget (Baixada de la Fidela, 3). El preu de l’entrada és de 7 euros. Venda d’entrades anticipades a l’Escola de Música de Manlleu (Plaça Dalt Vila, s/n) de dilluns a dijous de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 de la tarda. 

Per a més informació: Guillem Costa 639 70 99 41 (matins)


Imatges relacionades

170330 Joan_Chamorro_quintet

Data de modificació: 30/03/2017 09:43:02

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter