Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

15/3/2017

La 97a edició de la Volta Ciclista a Catalunya creuarà Manlleu el proper 22 de març

L’esdeveniment ciclista més important de Catalunya passarà per Manlleu el dimecres dia 22 de març entre les 13.30h i les 13.45h. Els ciclistes entraran pel pont de Can Molas i resseguiran tot el passeig de Sant Joan, on hi haurà instal·lat un esprint intermedi.

Per poder garantir la seguretat de pas de la prova, es restringirà el pas de vehicles pel recorregut marcat durant uns 45 minuts, entre les 13 h i les 14 h. (depenent de l’hora d’arribada dels ciclistes)

La 3a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, de 181 km de distància, amb inici a Mataró i final a la Molina, creuarà Manlleu el proper dia 22 de març. L’horari de pas dels ciclistes està previst entre les 13.30 i les 13.45h. 

El recorregut d’aquesta 3a etapa, considerada l’etapa reina de la Volta, portarà als ciclistes a entrar a Manlleu pel pont de Can Molas i creuar la ciutat a través del passeig de Sant Joan, en direcció a Torelló. Al mateix passeig Sant Joan, a l’alçada de la Fonda Torres, s’hi col·locarà un esprint intermedi, moment on es podrà observar els ciclistes en el seu màxim rendiment. 

Per poder garantir la seguretat de pas de la prova, la Policia Local de Manlleu, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra, preparen un protocol d’actuació que restringirà el pas de vehicles pel recorregut marcat, des de les 13.00h fins a les 14.00h, aproximadament. Això provocarà que durant uns 45 minuts, l’accés a Manlleu pel pont de Can Molas estigui totalment tallat, així com tot el passeig de Sant Joan i la carretera BV-5224 que comunica Manlleu amb Torelló.

 


Imatges relacionades

170315 volta_ciclistaCAT

Data de modificació: 15/03/2017 09:41:54

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter