Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/3/2017

Manlleu proposa un taller de debat i una sessió de mapeig ciutadà en el marc del procés participatiu per definir el futur del vora Ter

El proper dissabte dia 25 de març de 10 a 13h es farà un taller de debat al Museu del Ter. Els objectius d’aquest taller són els de consensuar línies estratègiques d’actuació al vora Ter i definir i ubicar els usos futurs.

En el marc del procés participatiu per definir el futur del vora Ter es realitzaran dues activitats presencials obertes a tota la ciutadania, un taller de debat el dissabte 25 de març i una sessió de mapeig ciutadà el dissabte 22 d’abril. 

Al llarg de la primera activitat, el taller de debat, es discutirà quines línies estratègiques han de definir el vora Ter, quines funcions i usos ha de tenir l’espai i com volem que sigui en un futur. Aquesta sessió arriba després que ja es coneguin els resultats de l’enquesta ciutadana que han respost més de 700 persones i per tant la sessió no parteix de zero, si no que ja arranca amb el coneixement de les preferències definides en l’enquesta. 

La segona activitat serà el dissabte dia 22 d’abril, i es proposa una sessió de mapeig in situ, al passeig del Ter, que ajudi a concretar la proposta d’usos futurs, que permeti veure possibles incompatibilitats i necessitats a cobrir i que situï els punts clau del vora Ter per a la priorització de les accions estratègiques. 

Les persones interessades a participar d’aquestes sessions es poden inscriure a participa@manlleu.cat o bé al 93 8515022.


Imatges relacionades

170313 sessions_vorater

Data de modificació: 13/03/2017 12:31:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter