Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/3/2017

El dia 13 de març s’iniciarà el període d’inscripció dels cursos de natació pel tercer trimestre

Els cursos del tercer trimestre s’iniciaran el dilluns 27 de març, dues setmanes abans de setmana santa, per garantir que el tercer trimestre tingui una durada semblant als altres trimestres.

A partir del proper dilluns dia 13 de març, s’inicia el període d’inscripció dels cursos de natació pel tercer trimestre. Durant la setmana del 13 al 19 de març, es podran inscriure aquells participants als cursos del segon trimestre, mentre que a partir del dia 20 de març, la inscripció estarà oberta a la resta de gent. 

En el moment de la inscripció als cursets, s’haurà d’abonar l’import íntegre i el pagament es podrà fer en efectiu o targeta. 

Els cursos segueixen la periodicitat del calendari escolar, és a dir, estructurats en 3 trimestres. La durada d’aquest tercer trimestre serà de 9-11 sessions depenent del dia, amb una durada de 45 minuts cadascuna i s’iniciaran el dilluns dia 27 de març. 

En cursos anteriors, el tercer trimestre s’iniciava després del període festiu de Setmana Santa. Aquest any però, amb la voluntat d’igualar les durades dels trimestres i evitar un tercer trimestre massa curt, s’ha optat per començar el tercer abans del període festiu. 

Les inscripcions es tramitaran a la recepció de la Piscina Municipal, en tot l’horari d’obertura de la instal·lació: de dilluns a divendres de 7 a 22:30h, dissabte de 10 a 14h i de 16 a 19:30h, i el diumenge de 10 a 14h. 

Per tramitar la inscripció serà necessari un document d’identitat, per prendre les dades personals tant dels cursetistes com del pare, mare o tutor en cas de que el cursetista sigui menor d’edat. També s’haurà d’abonar la totalitat de l’import del curset. 

Per a més informació cal adreçar-se a la Piscina Municipal de Manlleu, o trucar al telèfon 93 851 13 55. La informació també la podreu trobar a www.manlleu.cat


Imatges relacionades

170207 piscina

Data de modificació: 10/03/2017 15:01:05

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter