Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/3/2017

L’intercanvi cultural de joves Go Play + torna a Manlleu

El proper dimecres 15 de març els joves, procedents d’Alabama, treballaran al matí la integració social i el valor del treball en equip i a la tarda organitzaran activitats lúdiques amb jocs i música a la plaça Fra Bernadí.

Des d’Alabama, Estats Units, arriba un grup de joves que estarà desenvolupant un projecte d’intercanvi cultural a Manlleu el proper 15 de març. Els joves, convidats per l’Església Evangèlica Baptista de Manlleu i l’Associació Word of Life, realitzaran jocs i dinàmiques de grups íntegrament en anglès al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu el dimecres al matí. Els joves americans de l’intercanvi treballaran la integració social i el valor del treball en equip amb joves de Manlleu, concretament amb alumnes de 1er d’ESO de La Salle i amb joves del programa Youth on the move, programa coordinat des de l’Àrea de Promoció Social i Personal de l'Ajuntament de Manlleu i el Projecte Aurora de Vic. 

A la tarda, i com ja es va fer l’any passat, s’organitzaran activitats d’oci a la plaça Fra Bernadí. Aquestes activitats es realitzaran a partir de les 5 de la tardai  estan obertes a nens/es i joves de Manlleu i són gratuïtes. Hi haurà música, jocs i dinàmiques en anglès que persegueixen bàsicament 3 objectius: 

  • ENSENYAR un idioma estranger d’una forma divertida i espontània.
  • PROMOURE un intercanvi cultural amb joves nadius d’un altre país.
  • EDUCAR en valors que els permetin viure en la nostra societat d’una manera saludable.

Imatges relacionades

170307 go_play

Data de modificació: 07/03/2017 12:49:35

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter