Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/3/2017

Canvi de data i horari de l’activitat Temps x decorar del 5 d’abril del programa tempsxtemps

L’activitat Temps x decorar: balcons i finestres ha estat ressituada del dissabte 5 d’abril al diumenge 6 d’abril amb l’horari 15:30h a 18:30h a Can Puget – Plaça de Dalt Vila,1 -.

L’activitat està enfocada en l’aprenentatge de decoració de balcons i finestres amb motius florals, i l’assessorament per participar en el “Concurs floral de balcons i finestres” de La Primavera (en)cantada.

Les altres activitats segueixen programades per les mateixes dates i horaris, i les trobareu al programa adjunt i a la web, juntament amb la modificació del 6 d’abril incorporada. Podeu consultar totes les activitats previstes fins al 20 de juny al web del programa http://tempsxtemps.blogspot.com 

Programa tempsxtemps

Recordem que tempsxtemps és un programa d’intercanvi gratuït de coneixements i habilitats entre persones que viuen a Manlleu en que cada persona ofereix un servei i en rep un altre a canvi. Un model de participació ciutadana que es basa en el principi d'ajuda mútua entre la ciutadania.


Com funciona?

La unitat d'intercanvi és d'una hora. Tots els serveis que s'ofereixen o es reben tenen el mateix valor. Es poden formar parelles o grups de persones, intercanviadores de serveis. També es pot donar un servei a una persona i rebre'n un altre d'una altra persona. Pot succeir en el mateix dia, setmana o bé pot ser diferit.


Com participar-hi? 

Demana informació a l'àrea de Serveis Personals de l'Ajuntament. Explica què pots oferir, què vols rebre i quantes hores de temps vols intercanviar. Et posarem en contacte amb altres persones per fer intercanvis.


Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica
Pl. Dalt Vila, 1 - Casa de Cultura de Can Puget
tempsxtemps@gmail.com / 93 851 50 22


Imatges relacionades

diptic_canvi_tempsxtemps

Data de modificació: 07/03/2017 12:17:38

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter