Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/3/2017

Manlleu, un dels tres municipis catalans escollits com a pilot pel servei Mobile Connect, presentat al Mobile World Congress

Manlleu, Esparreguera i Castellar seran els tres municipis pilot en la implantació del Mobile Connect, mètode d’autenticació digital que ha de permetre als seus usuaris realitzar les seves tramitacions electròniques sense necessitat d'introduir cap contrasenya.

Ahir, la regidora de Noves Tecnologies, Transparència i Atenció Ciutadana, M. Josep Palomar, i la coordinadora de l’àrea d’Organització, Persones i Administració Electrònica, van visitar el Mobile World Congress per assistir a la presentació del desenvolupament del projecte Mobile Connect a les administracions públiques catalanes que es celebrarà en el marc d’un seminari de MWC dedicat a les connexió mòbil.

L’Ajuntament de Manlleu, juntament amb els de Castellar del Vallès i Esparreguera és municipi pilot en la implantació d’aquest nou mètode d’autenticació digital que ha de permetre als seus usuaris realitzar les seves tramitacions electròniques sense necessitat d’introduir cap contrasenya.

La presentació del Mobile Connect va anar a càrrec de Miquel Estapé, Director d’Estratègia i Innovació del Consorci Administració Oberta de Catalunya.

A Manlleu, el servei es prestarà en paral·lel al d’idCAT Mòbil que ja es presta, una eina proporcionada pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC) i la Generalitat. L’idCAT Mòbil funciona a través d’un codi d’un sol ús que es rep per SMS i que s’ha d’introduir en el procés de tramitació, en canvi, amb el Mobile Connect no caldrà la inserció d’aquest codi sinó tan sols registrar el número de telèfon mòbil a la base de dades de la Seu Electrònica de la Generalitat.

Adjuntem imatge de les representants de Manlleu Janne Jutila de GSMA i Miquel Estapé del Consorci AOC. 


Imatges relacionades

170303 MWC

Data de modificació: 03/03/2017 11:44:37

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter