Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/3/2017

Èxit de participació a la II Sardinada del Mercat Municipal de Manlleu

En el marc de la Sardinada, organitzada pels comerciants del Mercat Municipal juntament amb els alumnes del curs d’auxiliar de cuina, es van vendre més de 250 sardines.

Ahir, dimecres 1 de març, els comerciants del Mercat Municipal, amb la col·laboració dels alumnes del PFI-PTT Manlleu, del perfil d'auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració, van fer per segon any consecutiu una sardinada popular a la plaça del Mercat per dinamitzar el mercat. Es servia a preu popular pa, sardines, cuites a la brasa, i vi,  coincidint amb el dia de l’ enterrament de la sardina. 

El PFI-PTT Manlleu, que s'emmarca en un conveni entre l'Ajuntament de Manlleu i el Departament d'Ensenyament i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, realitza les classes a l’Aula del Mercat Municipal. L’alumnat col·labora durant tot el curs escolar amb d’altres activitats que s’organitzen des del Mercat, com els tallers de cuina adreçats als nens de les escoles bressol “Els cracks de la cuina”. 

L’Associació de Comerciants del Mercat aposta per la continuïtat d’aquesta iniciativa que reforça la dinamització comercial, com altres accions engegades al Mercat des del 2011. L’objectiu d’aquestes accions, i també de la Sardinada, és consolidar activitats de promoció i dinamització continuada amb elements d’animació al carrer. 

Els tutors del PFI-PTT Manlleu agraeixen l’oportunitat de participar en actes com aquest, ja que per a l’alumnat es valora positivament com a experiència i com a aprenentatge i alhora és un reconeixement a la tasca que duen a terme a l’Aula del Mercat durant tot el curs escolar.


Imatges relacionades

170302 sardinada taules
170302 sardinada cuinant
170302 sardinada alumnes

Data de modificació: 02/03/2017 14:17:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter