Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

24/2/2017

Obres de Mozart i Schubert amb Idomeneo String Quartet a Manlleu

El concert d’Idomeneo String Quartet, inclòs en el 27è Cicle de Concerts de Manlleu, serà el diumenge 5 de març a les 6 de la tarda a la sala d’exposicions de Can Puget.

El 27è Cicle de Concerts de Manlleu ha programat pel proper diumenge dia 5 de març un concert d’Idomemeno String Quartet, amb obres de Mozart i Schubert.

El Quartet Idomeneo es va fundar el 2009, i va obtenir la Chamber Music Fellowship a la Guildhall School of Music & Drama, realitzant els seus estudis amb Alasdair Tate. Varen continuar els seus estudis amb el Professor Rainer Schmidt (Quartet Hagen) a la Musikhochschule de Basilea. Han tingut el privilegi de rebre consells de músics de la talla de Bernard Greenhouse, Gary Hoffman, Heime Müller, el Quartet Belcea i Günter Pichler del Quartet Alban Berg.

Han actuat arreu d’Europa, i en sales de prestigi com ara el Wigmore Hall, el Barbican Hall i el Royal Festival Hall, i Saint Martin in de Fields. Han participat en Festivals Internacionals de la més alta categoria com ara el King Lynn’s Music Festival, el White Crow Music Festival d’Holanda i el Heidelberger Frülung Internationales Festival d’Alemanya. Les seves activitats més recents els han portat de gira per Escòcia i Brasil.

En el 54è curs de Joventuts Musicals de Weikersheim, Alemanya, varen rebre el premi al millor grup jove emergent, atorgat per el patronat de Joventuts Musicals d’Alemanya. Entre els premis obtinguts cal destacar el Tunnell Trust Award i el segon premi del Concurs Internacional de Trondheim. També varen ser seleccionats per participar en el cicle de concerts del Park Lane Group de Londres.

Recentment varen enregistrar el Quartet op.12 en Mi b Major de F. Mendelssohn per la discogràfica Champs Hill records.

L’actuació d’aquest quartet es podrà veure a Manlleu, el proper diumenge dia 5 de març, a les 6 de la tarda a la sala d’exposicions de Can Puget. Venda d’entrades 30 minuts abans del concert al mateix espai.


Imatges relacionades

170224 cartell_Idomeneo

Data de modificació: 24/02/2017 13:31:49

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter