Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

22/2/2017

La botifarra d’ou de Can Cerilles, la més innovadora de Catalunya

La botifarra d’ou amb alls tendres de Can Cerilles guanya el Concurs de Botifarra Innovadora de la Fundació Oficis de la Carn 2017.

La Fundació Oficis de la Carn, amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers/Xarcuters, fa dos anys que organitza el Concurs de Botifarra d’Ou Artesana com a acte d’inici de la setmana de Carnestoltes. Enguany Valentí Fàbregas, de Fàbregas Xarcuters de Barcelona, ha guanyat la categoria de botifarra tradicional i Josep Terradellas, de Can Cerilles de Manlleu s’ha endut la de botifarra innovadora amb una botifarra d’ou i alls tendres. “És la botifarra d’ou que fem a Can Cerilles”, comenta en Josep, “però, a més a més, hi vam posar alls tendres; la idea va ser de la Loreto”, la seva dona, “entre tots ho fem tot”.

Concurs de Botifarra d’Ou Artesana 2017
Per segon any consecutiu, el concurs dona la benvinguda a la setmana de Carnaval amb la celebració del Concurs de Botifarra d’Ou Artesana 2017. Un concurs que reforça el valor dels productes artesanals i, alhora, aposta per incentivar la innovació i la recerca en un ofici molt arrelat i tradicional.

Can Cerilles
L’any passat el comerç ja va quedar tercer en la categoria de la millor botifarra d’ou tradicional. La botiga de Can Cerilles és coneguda pels seus embotits i avui dia és una de les xarcuteries de referència a la plana de Vic i més enllà de la nostra comarca. La seva especialitat és la llonganissa, el fuet i la somalla, tot i que també elaboren altres embotits curats i cuits.

Visita el blog de notícies econòmiques de Manlleu i territori: femxarxa.cat


Imatges relacionades

can cerilles

Data de modificació: 22/02/2017 09:32:19

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter