Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

15/2/2017

El mes de març s’obrirà el període de sol·licituds per poder optar a una plaça al Lab. Espai de Coworking Manlleu

La reconversió de l’antiga biblioteca de Gràcia Mossèn Blancafort en el nou Lab. Espai de Coworking Manlleu és ja una realitat.

El canvi d’ús de l’equipament, una necessitat recollida tant al FES Manlleu (Fòrum Econòmic i Social de Manlleu) com mitjançant el Servei d’Empresa i Emprenedoria de l’OPE, ha estat coconstruït a través d’un procés participatiu entre les persones interessades i l’Ajuntament de Manlleu.

El Lab. Espai de Coworking Manlleu, ubicat al carrer Prior Tarafa, 11 (antiga biblioteca de Gràcia Mossèn Blancafort) disposarà de 8 places fixes, on les persones podran treballar amb total llibertat i flexibilitat. Amb accés les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. També hi haurà una sèrie d’espais habilitats per a empreses, emprenedors/es o persones que necessitin un lloc de treball de forma ocasional. És un espai ampli i lluminós, amb terrassa, cuina office, connexió a Internet amb fibra òptica i facilitats d’accés i aparcament. El Lab pretén ser, també, un node de referència per al teixit empresarial del municipi en termes de creació de xarxa a través de la utilització dels seus espais.

Durant el mes de març s’obrirà el període de presentació de sol·licituds per optar, d’acord amb el procediment de selecció i adjudicació, a una de les 8 places de treball fix de l’equipament. Les sol·licituds podran presentar-se a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Manlleu o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), ubicada a l’Ajuntament de Manlleu. Els documents per fer la sol·licitud es podran aconseguir al mateix portal de tràmits o, a partir d’ara, de manera provisional, a l’OPE (edifici de Can Puget), des d’on respondrem qualsevol dubte sobre l’equipament o el tràmit de sol·licitud.

Està previst que les persones que hagin obtingut una plaça fixa puguin accedir a l’equipament al mes d’abril, just després d’haver-se resolt el procés de selecció de les propostes presentades.

femxarxa.cat


Imatges relacionades

labcowork

Data de modificació: 15/02/2017 13:24:32

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter